Contact

 

dorpsstraat 72 A

6661 EN Elst (Gld)

0481-37 63 63

info@vanmarwijkcatering.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Contactformulier

 

Catering Arnhem, Nijmegen, Elst, Overbetuwe,

Lingewaard of Nederbetuwe.

 

Zoekt u een cateraar in of uit de buurt van Arnhem, Nijmegen, Elst, Overbetuwe, Lingewaard of Nederbetuwe? Dan bent u bij Van Marwijk Catering aan het juiste adres. Van Marwijk Catering is dé cateraar, die op het gebied van eten alles bij u thuis, of op het bedrijf bezorgt.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen.

 

Heeft u een verjaardag, familiefeest of bedrijfsfeest in Arnhem, Nijmegen, Elst, Overbetuwe, Lingewaard of Nederbetuwe? Wij verzorgen graag voor u de catering. Denk aan luxe hapjes, warme en/of koude buffetten, heerlijke belegde broodjes of diverse salades. Dit alles van een hoog culinair niveau!

 

Wanneer u een leuke locatie zoekt voor een feest bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Informeer als u in de buurt van Arnhem, Nijmegen, Elst, Overbetuwe, Lingewaard of Nederbetuwe, een leuke locatie zoekt voor een feest.

 

Catering voor bedrijven in Arnhem, Nijmegen, Elst, Overbetuwe, Lingewaard of Nederbetuwe.

 

Niet alleen voor particulieren verzorgen wij catering. Ook voor bedrijven in Arnhem, Nijmegen, Elst, Overbetuwe, Lingewaard of Nederbetuwe, verzorgen wij luxe hapjes, salades, warme en/of koude buffetten of heerlijke broodjes. Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest op de planning staan of een zakelijke lunch? Wij verzorgen graag de catering.

 

Mogelijkheden.

 

Wij hebben een ruim assortiment. Om dit te tonen hebben wij op onze website een diversiteit aan mogelijkheden geplaatst. Zo vindt u allerlei soorten buffetten op onze website. Als u echter een aanvulling wenst op bijvoorbeeld een buffet, dan kunt u dat aangeven.

 

Wij geven onze klanten graag de vrije keus als het om catering gaat. Als het om buffetten gaat kunt u geheel zelfstandig uw buffet samen te stellen. Als voorbeeld hebben we op onze website een aantal voorbeeld buffetten samengesteld om u op weg te helpen. Denk hierbij aan een Italiaanse buffet, een Frans buffet of een speciaal lunchbuffet. Kijk voor meer "voorbeeld" buffetten in het menu "Mogelijkheden" en kijk dan bij het menu "Buffetten".

 

De buffetten zijn bovendien afgestemd op de jaargetijden. In de herfst hebben wij bijvoorbeeld een speciaal herfstbuffet en een stamppot buffet. De geleverde buffetten zijn bovendien inclusief bestek, porselein borden en afwasservice!

 

De mogelijkheden van Van Marwijk Catering op een rij:

 

• Buffetten

• Broodmaaltijden

• High tea

• Barbecue (verschillende arrangementen)

• Koude gerechten (ruim assortiment salades)

• Warme gerechten

• Hapjes (luxe, warme en koude hapjes)

• Borrel arrangement

• Diverse arrangementen

 

Vragen?

 

Als u vragen heeft over de mogelijkheden van een goede cateraar de regio Arnhem, Nijmegen, Elst, Overbetuwe, Lingewaard of Nederbetuwe, of meer over onze diensten wilt weten. Neem dan contact met ons op.

Dan kan telefonisch: 0481-37 63 63

of via de e-mail: info@vanmarwijkcatering.nl

© 2015 www.vanmarwijkcatering.nl - www.jaccovanmarwijk.nl, all rights reserved.

Design: Nicky Kapel